Home | Let Yourself Be
476
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-476,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

LAAT JEZELF DE PERSOON ZIJN DIE JE ALTIJD AL HAD WILLEN ZIJN

Laat jezelf echt, uniek, waar, eerlijk … Je-ZELF zijn

BRUNO GALLIER. Coaching

COACHING

Laat jezelf echt, uniek, waar, eerlijk … Je-ZELF zijn

Of je nu een persoon, een paar of een organisatie bent, ik bied een gratis sessie aan om elkaar te leren kennen en te zien hoe we samen kunnen werken.

INDIVIDUEEL

Ontdek wie je bent en word authentieker met anderen

KOPPELS

Krijg meer intimiteit in je relatie terwijl je nog steeds jezelf blijft

ORGANISATIES

Wees jezelf op het werk en voel je geaccepteerd

INDIVIDUEEL

Ik begeleid personen die vragen hebben over hun identiteit (wie ben ik? Wat vind ik leuk? Wie vind ik leuk? Hoe zie ik mijn eigen identiteit? Hoe zie ik of zou ik het leuk vinden om mezelf te zien? …).

Ik luister aandachtig en zonder enig oordeel. Ik confronteer met liefde (omdat we alles kunnen zeggen als het met liefde wordt gezegd).

Ik ben hier om opties te helpen vinden als we denken dat we alles hebben geprobeerd, en ook om huidige en toekomstige keuzes uit te dagen.

Alle emoties zijn welkom, en aangezien ik nogal ondeugend ben, is mijn vriendelijke glimlach nooit ver weg.

Als gevolg:

  • Heb je weer controle over je eigen keuzes.
  • Word je assertiever en druk je makkelijker je behoeften uit.
  • Leer je authentieker communiceren met anderen.

KOPPELS

Ik treed op als bemiddelaar en zorg ervoor dat een klacht kan worden uitgedrukt en goed begrepen door de partner. De sessies kunnen een gelegenheid zijn om te onderzoeken hoe de relatie kan worden verbeterd, zodat elk van de partners zich kan ontplooien als individu (1 + 1 = 3) en hoe men een relatiecontract kan uitwerken.

Als gevolg:

  • Kan je je verlangens, je behoeften en je emoties gemakkelijker delen met je partner.
  • Worden de psychologische spellen die tussen jullie worden gespeeld, sneller herkend en ontmijnd worden.
  • Wordt de communicatie tussen de partners authentieker, wat leidt tot een diepere intimiteit in de relatie.

 

ORGANISATIES

Ik bied workshops aan over identiteit op het werk: hoe kan ik mezelf zijn op mijn werk? Is het veilig om mezelf op het werk te zijn?

Als u meer wilt weten over deze workshops, laten we dan de mogelijkheden in uw organisatie eens verkennen.

Mijn naam is Bruno en dit is mijn verhaal

Ik heb tot nu toe drie openbaringen gehad in mijn leven. Als ik het heb over ‘openbaring’, zou ik wat mij betreft moeten praten over verbinding of her-verbinden. De verbinding maken tussen mijn emoties, mijn hart, mijn geest en … mijn brein.

Ik had een nogal braaf en vlekkeloos leven. Mijn keuzes werden vaak geleid door “anderen”: mijn familieleden of ik deed gewoon wat ik dacht dat van mij werd verwacht. Ik ben opgegroeid in een gezin in het zuiden van Frankrijk en ik werd al snel cartesiaans, net als mijn vader. Mijn vader stimuleerde me enorm intellectueel, waarbij hij speelsheid combineerde met het oplossen van puzzels. Wat me natuurlijk leidde tot het klassieke pad
van wetenschappelijke studies, om vervolgens informatica te ontdekken aan de universiteit gevolgd door een carrière in de informatica. Zo ontstond mijn natuurlijke vermogen om problemen op te lossen, doordat problemen telkens weer een nieuwe dimensie kregen. Zoals het sommigen van ons soms overkomt, moest ik mijn beschermde omgeving verlaten om in Parijs de teams van een consultancy bureau te vervoegen. Mijn eerste baan. Ik ben voor het eerst aan mezelf overgelaten en verantwoordelijk voor mijn eigen keuzes.
Mijn eerste maandsalarissen lieten me toe om op reis te gaan. Ik heb voor Montreal gekozen. Ver weg van alles, vooral mijn familie, ben ik klaar voor wat mijn eerste openbaring zou worden. Ik ontmoet een man en ik besef op mijn dertigste dat ik van mannen hou. Ik ben homoseksueel. Vreemd genoeg had ik tot dan toe geen onderdrukte gevoelens of frustratie gevoeld. Toch is het duidelijk: het stukje puzzel dat ik nooit heb weten te vinden, valt op de juiste plaats. Wat een euforie die dag!

Terug in Parijs waag ik me in het homomilieu, dat zo open en makkelijk toegankelijk lijkt. Ik ontdek mezelf, als man en homoseksueel. Ik ontdek mijn identiteit en mijn nieuwe relatie met anderen: eenvoudige ontmoetingen met herhaalde contacten tot het zoeken naar een stabielere relatie. Via internet ontmoet ik een Belg. Hij nodigt me uit voor een weekendje in Brussel. Ik heb dit soort uitnodigingen al meegemaakt. Ik weet dat ze tot niets meer dan veel plezier en wat ontgoochelingen leiden. Het is daarom dat ik zonder enige verwachting positief op deze uitnodiging vanuit Brussel reageer! Dat weekend gaf echter aanleiding tot weer een weekend, toen nog een … Brussel, Parijs, we pendelden tussen onze twee landen gedurende meer dan 6 maanden voordat ik me realiseerde dat ik verliefd was geworden. Ik ben verliefd! Mijn tweede openbaring, een stevige verbinding met mijn emoties. Ik denk dat ik die dag tientallen en tientallen sms’jes stuurde om hem te vertellen dat ik van hem hield!

In minder dan een jaar verliet ik Parijs om mij in Brussel te vestigen. Na 7 jaar samen zijn we getrouwd. Vijftien jaar later zijn we nog steeds samen. Ons avontuur als koppel blijft zich verder ontwikkelen ondanks de moeilijkheden en wrijvingen. Wij zijn de eerste langdurige relatie die ieder van ons heeft beleefd, we delen niet dezelfde moedertaal … Kan je je de wrijvingen voorstellen? En nu zijn we 15 jaar verder!

Soms vraagt men mij: “Wat is je geheim?”. Er is geen geheim, alleen werk. Mijn echtgenoot had een eerste contact met de Transactionele Analyse, een humanistische therapie en hij opperde dat we samen een introductieweekend konden volgen. Zo ontdekte ik een eenvoudige manier van communiceren, die we beide konden gebruiken. Dit stelde ons in staat om terugkerende gewoonten en gedragingen te identificeren die we in onze relatie hadden geïnstalleerd zonder het te beseffen en die onze relatie niet ten goede kwam. We hebben ook geleerd om onze echte behoeften en verlangens gemakkelijker uit te drukken. Op professioneel vlak ging ik door met mijn baan als IT-consultant. Door dat introductieweekend werd ik me meer bewust dat ik van mijn werk hield omdat ik kon voldoen aan mijn behoefte om mensen te helpen via diensten. Ik besefte ook dat ik contact moest maken met anderen, mijn collega’s. Niet alleen om een ​​professionele relatie op te bouwen, maar ook om de mensen te kennen die ik heb ontmoet. Zo verschoof de focus geleidelijk van machine naar mens. Van de ontwikkeling van diensten ben ik geëvolueerd naar “samen beter werken”.

Mijn man vervolgde zijn parcours in de Transactionele Analyse. Tijdens zijn drie jaar studie kon ik zijn transformatie zien en had ik er mee baat van. Zo besloot ik hetzelfde pad te volgen en omdat ik beter begreep wie ik was en wat ik nodig had om te bloeien en te groeien, veranderde ik.

Mijn laatste openbaring vond plaats in Berlijn tijdens een conferentieweekend. Daar had ik de mogelijkheid om vele therapeuten en coaches te ontmoeten en naar hun voordrachten te luisteren. Ze deelden met ons hun professionele ervaring en de positieve effecten van hun werk. Mijn derde openbaring: ik voelde die drang om mensen te helpen, die ik altijd had gehad. Opnieuw een euforie, opnieuw een vanzelfsprekendheid, een behoefte om van beroep te veranderen om zin te geven aan wie ik ben. Dus liet ik het beroep van consultant achter mijn om coach te worden.

Vandaag help ik mensen die hun identiteit willen verkennen en willen leren zichzelf te aanvaarden. Ik help ook koppels om beter te communiceren, om behoeften en verlangens uit te drukken, zodat ze begrijpen hoe ze samen beter kunnen functioneren.

DUS HIER BEN IK VANDAAG MET JOU. JE KENT NU MIJN VERHAAL. IK ZAL BLIJ ZIJN OM HET JOUWE TE HOREN…

NEEM CONTACT MET MIJ OP

Vertel mij je verhaal.

    LET-YOURSELF.BE
    Place Rouppe 18. Brussels